Voor wie is EduRate?

EduRate is ontwikkeld voor zowel opleiders als organisaties met hun eigen academy. Voor beide soorten organisaties wordt door middel van directe feedback van de deelnemers inzichtelijk gemaakt waar de mogelijkheden ter verbetering liggen.

Neem contact op

Organisaties met een eigen academy

Voor veel bedrijven is een academy – ook wel leerhuis, corporate academy of huisacademie genoemd-  een instrument om binnen de organisatie groei te bevorderen. De werknemers kunnen hiermee zowel op persoonlijk als op bedrijfskundig vlak ontwikkelen. De leerprocessen binnen de organisatie zijn hierdoor integraal vormgegeven. Juist voor deze organisaties biedt EduRate een middel om integraal de kwaliteit, van de individuele onderdelen, realtime inzichtelijk te maken. Werkt uw academy met externe partijen? Dan maakt EduRate ook hun performance inzichtelijk!
Wil je weten hoe EduRate de kwaliteit inzichtelijk en actionable maakt? Klik hier!

Opleiders

Opleiders worden door verschillende organisaties gevraagd om de gewenste ontwikkeling van hun medewerkers op peil te krijgen of ze juist een boost te geven. De kwaliteit van de trainingsinterventies, sessies of cursussen zijn van groot belang voor het onderscheidend vermogen van de opleider. EduRate biedt, door middel van feedback van deelnemers, naast een kwaliteits- ook een marketinginstrument. Wil jij weten hoe EduRate jouw marketing écht gericht kan maken? Klik hier!