Makkelijk evalueren

Na het opleidingsmoment realtime inzicht in de kwaliteit van de opleiding? Dankzij EduRate verzamel je (realtime) op een makkelijke manier de evaluaties van de deelnemer.  Met verschillende rapportages en grafieken behoud je het overzicht. Daarnaast kan je op basis van de ervaringen van de deelnemers starten met verbeteren.

Starten met EduRate

Verbetertool

De feedback die je krijgt is makkelijk intern en extern te delen zodat een compliment of  een verbeterpunt bij de juiste persoon aankomt. En dat met 1 druk op de knop!  Deze verbeterpunten kunnen worden opgeslagen in EduRate. Hierdoor weet de opleider wat voor hem/haar te verbeteren is.  EduRate zorgt er dus voor dat feedback actionable wordt.

Dit houdt in dat je door EduRate alle informatie gebundeld hebt en beschikt over een realtime totaalbeeld waardoor je ziet welke punten ter verbetering open staan. Dit staat centraal en overzichtelijk op ‘het verbeterbord’.

Meer over de Software

Communicatietool

De deelnemer) helpt met het aangeven wat er te verbeteren valt. Daarnaast kan hij/zij zelfs al oplossingen aandragen. De organisatie, trainer, etc kan vanuit EduRate contact op te nemen met hem of haar. Bijvoorbeeld om door te vragen ter verduidelijking, maar natuurlijk om de deelnemer te bedanken voor de ontvangen feedback.

Daarnaast biedt dit kansen om écht gerichte marketing te bedrijven.

Wil jij weten hoe EduRate jouw marketing écht gericht maakt?

Feedback als marketingtool